(?)

SPECIALITEITEN

Anti cellulite cream                                                                   

 

Deze crème dient voor de effectieve behandeling van de zogenaamde sinaasappelhuid. Daarbij is sprake van overmatige vetvorming en vetophoping in de huid. Vetten, ook wel triglyceriden genoemd, bestaan uit vetzuren gekoppeld aan glycerine. Een drietal zeer specifieke zee-algen bezitten enzymsystemen die enerzijds deze koppeling ontbinden en anderzijds voorkomen dat een koppeling ontstaat. Tevens remmen de algenproducten het ontstaan van adipocyten, dat zijn specifieke cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van vet. Zo wordt vetvorming op drie manieren bestreden. Het toegevoegde klimopextract zorgt voor een efficiënte afvoer van de afbraakproducten. Dit resulteert in een aanzienlijke en zichtbare afname van vetophopingen in de huid. De huid toont daardoor strakker en gladder met een gezonde uitstraling.

Werking:

Anti-cellulite cream  reduceert de storende vetophopingen, verhoogt de elasticiteit en herstelt de veerkracht van de huid.

Gebruik: de cream dagelijks inmasseren op de plekken met cellulite.


BioPeel serum

BioPeel is een tripeptide dat langs  biomimetische weg een vertraagde en beter gereguleerde afstoting van corneocyten bewerkstelligt. Bij een ouder wordende huid vindt versnelde afstoting van opperhuidcellen plaats. Hierdoor wordt de huid dunner, droger en schilferig en ontstaan rimpels. Bij het natuurlijke afstotingsproces speelt een lichaamseigen tripeptide een cruciale rol. BioPeel bevat een bijna identiek tripeptide, dat op celniveau met het lichaamseigen tripeptide een competitie aangaat, waardoor het afstotingsproces wordt verstoord en  afgeremd.De handelsvorm is een airless pompflacon van 30ml.

Werking: Door toepassing van BioPeel  wordt de huid dus minder dun, minder droog, blijft. Het serum wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. 

Gebruik: `s ochtends en `s avonds na het reinigen inmasseren op de huid, gevolgd door een dag- of nachtcrème.

Cerelastine serum

Dit serum is bestemd voor de oudere en verslapte huid. Het serum bevat naast de sterke moisturizer hyaluronzuur, ceramide- en elastineliposomen. Ceramiden zijn huidlipiden die een belangrijk bestanddeel vormen van de celwand van de opperhuidcellen. Het ontbreken hiervan veroorzaakt ernstig vochtverlies van de huid en veroorzaakt daardoor een slappe en vaak ruwe, sterk uitgedroogde huid. Elastineliposomen verhogen de elasticiteit van de huid. Toepassing van Cerelastine serum geeft de huid dan ook hernieuwde veerkracht en een mooi glad aanzien.

Werking: verbetert in aanzienlijke mate de huidstructuur, verhoogt het vochtgehalte en verbetert de elasticiteit; rimpels en lijntjes vervagen.

Decolleté rejuvenating cream

Deze zachte crèmegel is voor de verzorgende behandeling van de gevoelige hals- en decolleté huid. Een bijzonder actieve werkstof, chitine/betaglucan, verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid, werkt sterk hydraterend en verbetert in aanzienlijke mate de huidstructuur. Het polypeptide Argireline geeft met een botulineachtige werking een glad huidreliëf , daarbij ondersteund door de adstringerende werking van eikextract. Vitamine E gaat als sterke antioxidant huidveroudering tegen. De huid wordt zichtbaar jonger en stralender en het effect is langdurig.

Werking: verbetert aanzienlijk de huidstructuur van hals en decolleté , remt het huidverouderingsproces en doet lijntjes en rimpels afnemen

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van de huid, aanbrengen met de vingertoppen op het decolleté en de hals met opwaartse bewegingen richting de kaakcontour.

DNA-repair serum

Dit product is om zijn herstellende en vitaliserende eigenschappen bestemd voor de vochtarme en rijpere huid, vooral als deze in een slechte conditie verkeert, zoals bijvoorbeeld na te veel UV-straling. Repair Complex versterkt en versnelt het huideigen herstelvermogen van de cel, daarbij ondersteund door sojapeptiden voor een actievere celademhaling en elastineliposomen voor een verbetering van de elasticiteit. Bevat tevens een sterke moisturizer. Rimpels en lijnen vervagen en de huid krijgt weer een gezond en glad aanzien.

Werking: herstelt en revitaliseert de huid, verhoogt het vochtgehalte en doet rimpels en lijnen in het huidoppervlak vervagen.

Gebruik: aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reingen vanebruik: ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven.

Eye contour serum

Voor de optimale verzorging van de tere huid rondom de ogen. Het serum bevat ogentroost met een verzachtende en huiddoorbloedende werking. Hamamelisextract verhoogt de huidtonus. Vitamine A bevordert celdeling, stimuleert de vorming van collageen en gaat verhoorning tegen. Elastineliposomen verhogen de elasticiteit van het zachte weefsel om de ogen. Bij regelmatig gebruik van Eye Contour serum voelt de huid steviger en zachter aan, terwijl rimpels een lijnen vervagen.

Werking: intensieve anti-rimpel werking, vermindert de zichtbaarheid van wallen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de huidtonus wordt verhoogd en de elasticiteit van het tere huidweefsel neemt toe.

Gebruik: dagelijks inkloppen met de vingertoppen. Voorkom dat het serum met de ogen zelf in contact komt, omdat dit irritatie kan veroorzaken.

Fructacid                                                        

Fructacid is een ideale crèmegel voor de dagelijkse verzorging van de wat oudere vochtarme huid. Een passende hoeveelheid fruitzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuw bindweefsel en bestrijdt vrije radicalen, terwijl een sterke moisturizer gunstig is voor een goede vochtbalans. De veerkracht van de huid neemt toe, rimpels vervagen en de huid krijgt een mooie glans. Na het intrekken in de huid altijd een verzorgende dag- of nachtcrème aanbrengen.

Werking: verwijdert dode huidcellen en verhoogt het vochtgehalte, waardoor de huid een glad en glanzend aanzien krijgt; rimpels en lijnen vervagen.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen aanbrengen met de vingertoppen. Na opname door de huid een verzorgende dag- of nachtcrème aanbrengen.

NMF serum

Dit serum is bestemd voor een effectieve behandeling van een droge en/of ruwe huid. De actieve werkstof is Glycoderm, een polyvalente moisturizer met hyaluronzuur en een extra lange werkingsduur, ingekapseld in plantaardige ceramideliposomen; dit zijn essentiële bouwstenen van het stratum corneum, de lipidbarriëre van onze huid. Werkstoffen uit bloemenhoning verhogen eveneens de NMF, onze huideigen vochtigheidsfactor. Het serum werkt dan ook sterk hydraterend en huidherstellend. Hierdoor ontstaat een veerkrachtige intacte en gladde huid. Het serum wordt snel door de huid opgenomen.

Werking: versterkt de huidbarriëre en verhoogt de vochtigheidsgraad, waardoor rimpels en lijnen vervagen.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Phytocell complex serum

Dit serum is een innovatief ant-ageing serum. Het voorkomt huidveroudering en rimpelvorming, die optreedt als gevolg van een afnemende activiteit van stamcellen in onze huid, die zorgen voor een continue huidvernieuwing. Appelstamcellen van een heel speciale appel verlengen de levensduur en verhogen de activiteit van onze eigen stamcellen, waardoor de huid langer jong toont en rimpelvorming sterk wordt afgeremd. De huid blijft daardoor in een zeer gezonde conditie terwijl rimpels en lijntjes vervagen. Voor de maximale dieptewerking zijn de bewerkte appelstamcellen ingekapseld in liposomen. Het serum bevat tevens de sterke moisturizer chitine/betaglucan en vitamine E . Het serum wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De handelsvorm is een airless pompflacon van 30ml.

Werking: stimuleert het vernieuwingsproces van de huid, bestrijdt rimpelvorming, werkt hydraterend en beschermt tegen agressieve vrije radicalen.

Gebruik: `s ochtends en `s avonds na het reinigen inmasseren op de huid, gevolgd door een dag- of nachtcrème

Quick lift

Dit is een actief serum met snel intredende werking bij de bestrijding van rimpels en gelaatlijntjes. Het actieve ingrediënt is Fiflox BTX , een combinatie van werkstoffen waaronder een hoog percentage zuurstof. Fiflox BTX penetreert snel in de huid en heeft een drievoudige werking. Het ontspant de fijne gelaatspiertjes, verstevigt de huid door micelvorming tussen de lipofiele lagen van de huid en zuurstof activeert de celstofwisseling. Fiflox BTX is onschadelijk en heeft geen irriterende of allergische bijwerkingen. Het anti-rimpeleffect is snel zichtbaar, houdt geruime tijd aan en geeft bij langer gebruik blijvend minder diepe rimpels. De verpakking is een airless pompflacon (30ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en de werking ook bij langdurig gebruik volledig behouden blijft. Quick lift wordt gemakkelijk door de huid opgenomen.

Werking: vermindert rimpels en gelaatslijnen, verstevigt de huid en verbetert de huidstructuur, doordat het celmetabolisme wordt geactiveerd.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.