(?)

Azulen cleansing oil
Een zachte hydrofiele olie, vooral geschikt voor het reinigen van een droge, vochtarme en gevoelige huid. Azulen cleansing oil bevat een hoog percentage zonnebloemolie.Azulen en bisabolol uit de kamilleplant zorgen voor een kalmerende verzachtende en desinfecterende werking.De huid nabehandelen met Azulen lotion.

 

Werking: reinigt de droge, vochtarme en gevoelige huid zonder deze uit te drogen.Azulen cleansing oil

 

Cleansing foam                                                                                                                                                                                                                 

Deze lichtschuimende cleanser is vooral geschikt voor de wat vettere huid. Nabehandelen met Aloë vera lotion of Azulen lotion.
Werking: reinigt de huid zonder deze uit te drogen.    

Cleansing milk.                                                                                                                                                                

Deze milde cleanser, op basis van meerdere huidverzachtende oliën, is geschikt voor een effectieve reiniging van alle huidtypen.  Nabehandelen met Aloë vera lotion of Azulen lotion.

Werking: reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Gebruik bij een cleansing milk altijd een lotion na,om de zuurteggraad van je huid te generaliseren. Zie lotions.

Deep cleansing gel
Vooral geschikt voor het reinigen van de acne huid, tevens ook goed te gebruiken voor de vette huid (comedonen) vanwege het zachte karakter van de gel in combinatie met een uitstekend reinigingsvermogen. Aan de gel is lindebloesemextract toegevoegd om de huidverwekende eigenschappen, die een effectievere comedonen behandeling mogelijk maken. De huid nabehandelen met Deep cleansing lotion.

Werking: een effectieve zachte reiniging van de onzuivere huid.

 

Aloë vera lotion
Een fris geparfumeerde lotion voor alle huidtypen op basis van Aloë vera. Aloë vera heeft naast hydraterende en helende eigenschappen ook een verzachtende en antiseptische werking. Aloë Vera heeft ook een gunstige werking op de basaalcellenlaag, waardoor de huid zich sneller vernieuwd en regenereert

Werking: verzachtend, hydraterend, desinfecterend, regenererend en verfrissend.                                                                                                                            

 

Azuleen lotion                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Een lotion voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid op basis van het natuurlijke Azuleen uit de kamillebloesem. Azulen werkt kalmerend, verzachtend en ontstekingsremmend.

Werking: kalmerend, verzachtend en desinfecterend.                                                                                                                                                                     

Gebruik: met behulp van wattenschijfje(s) het laatste restant cleansing, scrub, massagecrème en/of masker afnemen om de huid te verfrissen en te neutraliseren.

 

Deep cleansing lotion                                                                                                                                                                                                                                  

Een frisse lotion voor een huid met acne en een huid met een vettige tendens en/of veel comedonen. De lotion heeft een drievoudige werking. Eikenblad en hamamelis zorgen voor een adstringerende werking, kamille werkt desinfecterend en verzachtend, daarin versterkt door groene thee-extract.

Werking: verzachtend, adstringerend en desinfecterend.

Gebruik: met behulp van wattenschijfje(s) het laatste restant cleansing, scrub, massagecrème en/of masker afnemen om de huid te verfrissen en te neutraliseren.

 

Eye contour lotion

Een verzachtende lotion met plantextracten voor de behandeling van vermoeide en branderige oogleden. Ogentroost en kamille zorgen voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking, terwijl het hamamelisextract een mild adstringerende werking heeft voor een liftend effect.

Werking: verzachtend, kalmerend, ontstekingsremmend en mild adstringerend voor een liftend effect.

Gebruik: bij vermoeide oogcontouren op elk oog een wattenschijfje leggen met lotion. Voorkom echter dat de lotion met de ogen zelf in aanraking komt. Dit kan irritatie veroorzaken.