(?)

EMULSIES

Collagen emulsion                                                                                                                                                                                                                                      

Deze emulsie is bestemd voor een huid met een droge tendens. Het is een hydraterende emulsie , waarbij collageen vochtverlies via de huid sterk afremt en daardoor huidverslapping en rimpelvorming tegengaat. Bevat o.a zonnebloemolie en avocado-olie. Avocado-olie,rijk aan vitaminen en fytosterolen, activeert de bindweefselstofwisseling en bestrijdt samen met vitamine E als anti-oxydanten de huidveroudering. De emulsie heeft een soepele textuur en trekt snel in.

Werking: verhoogt het vochtgehalte van de huid, activeert de celstofwisseling, verstevigt de huid en gaat rimpelvorming tegen. Anti-oxydanten remmen het huidverouderingsproces.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds aan te brengen na het reinigen van de huid.

 

Revital emulsion                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Deze emulsie is speciaal bestemd voor een droge huid, die tevens in een slechte conditie verkeert, kortom voor een huid die om extra verzorging vraagt. Avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die als anti-oxydanten het huidverouderingsproces afremmen. Collageen zorgt in combinatie met andere hydratanten voor een betere hydratatiegraad en sojapeptiden (gehydrolyseerd soja-eiwit) stimuleren, via een sterk verhoogd zuurstofverbruik , in hoge mate de celstofwisseling,leidend tot een algehele vitalisatie van de huid. De huid knapt zienderogen op. De crème is geschikt voor alle leeftijden, heeft een soepele textuur en trekt snel in.

Werking: verbetert in hoge mate de kwaliteit van de huid, gaat rimpelvorming tegen en remt het verouderingsproces van de huid.

Gebruik: ‘s ochtends en ’s avonds aan te brengen na het reinigen van de huid.

 

Vitacare emulsion                                                                                                                                                                                                                                          

Een zeer verzorgende face & body emulsie, geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. Hoogwaardige plantaardige oliën als zonnebloem-, macadamia- en avocado-olie leveren lipiden, vitaminen en fytosterolen, werkzaam tegen vrije radicalen. Een sterke moisturizer zorgt voor een goede vochtbalans. Avocado-olie is rijk aan vitamine A,B,C,D en E en onverzadigde vetzuren, die op hun beurt weer een voedend en kalmerend effect hebben op de droge, gevoelige of zonverbrande huid. Avocado-olie maakt de huid zacht en soepel en dringt snel in de huid door. Bovendien stimuleert het de productie van collageen dat huidveroudering en rimpels tegengaat. Vitacare is ook zeer geschikt voor de verzorging van de huid na het scheren en na het zonnebaden.

Werking: zorgt voor een optimale kwaliteitsverbetering van de huid door verzachtende, voedende en hydraterende werkstoffen en het bestrijden van vrije radicalen, waardoor huidveroudering wordt afgeremd en rimpels en lijntjes vervagen.

Gebruik: voor de dagelijkse optimale verzorging van het gehele lichaam, na het reinigen van de huid.