(?)

Dag/ Nachtverzorging

Aloë vera day cream                                                                                                                                                                                                                                                                   

Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van de aloë vera met de helende werking van de calendula. Aloë vera day cream bevat tevens meerdere voedende en huidverzachtende oliën, naast een sterke moisturizer die zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid. Eveneens biedt de crème een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV-straling van de zon door middel van titaandioxide. De crème is geschikt voor elk huidtype en is ook een prima basis voor make-up.

Werking: de crème geeft een optimale huidverzorging, verhoogt het vochtgehalte van de huid en natuurlijk titaandioxide beschermt de huid tegen schadelijke straling van de zon, die huidveroudering veroorzaakt.

Gebruik: ’s ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid. Tevens zeer geschikt als basis voor make-up.

 

Aloë vera night cream                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Deze voedende crème ondersteunt de verzorgende werking van de aloë vera en de helende werking van de calendula. Aloë vera night cream bevat meerdere voedende en verzachtende oliën, naast een moisturizer die zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid. De crème bevat een hoger lipidengehalte dan de Aloë vera day cream.

Werking: een voedende en uiterst verzorgende hydraterende crème.

Gebruik: ’s avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Azulen cream

De werkstof azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. De Combinatie met de helende werking van calendula maakt deze créme dan ook vooralgeschikt voor een gevoelige en beschadigde huid of een geïrriteerde huid na het scheren. Ook te gebruiken te kalmering van de huid na het epileren, harsen en verwijderen van oneffenheden. Tevens een uitstekend massageproduct.

Werking: azuleen heeft een onstekingsremmende en verzachtende werking.

Gebruik: dagelijks als dagcrème aanbrengen na het reinigen van de huid. Tevens een uitstekend massageproduct.

Collagen day cream

Deze vitamine E bevattende lichtvette crème , is de ideale crème voor de wat oudere en rijpere huid. Naast meerdere voedende en verzachtende oliën, waaronder macadamia-olie en zonnebloemolie, zorgt collageen voor een betere vochtbalans, sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als antioxidant het verouderingsproces afremmen. De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien. De crème bevat een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV straling van de zon door middel van titaandioxide.

Werking: verbetert de huidstructuur door voedende en hydraterende werkstoffen, het celmetabolisme wordt versterkt, anti-oxydanten remmen de huidveroudering en een zonnefilter beschermt tegen UV-straling.

Gebruik: ‘s ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid.

Collagen night cream
Deze voedende crème is de ideale nachtcrème voor de droge vochtarme en rijpere huid. Naast meerdere voedende en verzorgende oliën, waaronder macadamia-olie, zorgt collageen voor een betere vochtbalans, sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als anti-oxydanten het huidverouderingsproces afremmen. De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien. Het lipidengehalte is hoger dan in de Collagen day cream.

Werking: verbetert de huidstructuur door voedende en hydraterende werkstoffen, stimuleert het celmetabolisme en anti-oxydanten remmen de huidveroudering.

Gebruik: ‘s avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Cucumber cream

Een zijdezachte crème voor de verzorging van de jonge huid. De crème bevat naast zonnebloem- en macadamia-olie ook avocado-olie die rijk is aan vitamine A,B,C,D en E en onverzadigde vetzuren, die op hun beurt weer een voedend en kalmerend effect hebben op de droge, gevoelige en door zon verbrande huid. Het maakt de huid zacht en soepel en trekt snel in de huid. De crème bevat tevens een sterke moisturizer en komkommerextract, wat de crème verzachtende, hydraterende en zuiverende eigenschappen geeft. De crème bevat het natuurlijke zonnefilter titaandioxide.

Werking: verzachtend, verzorgend, hydraterend en beschermend tegen UV straling.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Eye contour cream

Deze crème is bestemd voor de gevoelige huid rondom de ogen, de oogcontouren. De crème bevat ogentroostextract met een verzachtende en antiseptische werking en bevordert tevens de doorbloeding. Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee het ontstaan van wallen onder de ogen en rimpelvorming wordt tegengegaan. Vitamine E gaat eveneens rimpelvorming tegen. Eye Contour cream is bedoeld als nachtcrème. Voor overdag adviseren wij Eye Contour serum.

Werking: verzachtend en antiseptisch en geeft een betere doorbloeding. Het celmetabolisme wordt geactiveerd en rimpelvorming wordt tegengegaan. Wallen onder de ogen nemen af.

Gebruik: `s avonds kloppend aanbrengen met de vingertoppen na het reinigen van de ogen, voor een optimale verzorging van de oogcontouren. Voorkom dat de crème met de ogen zelf in contact komt, dit kan irritatie veroorzaken.

Moisturizing cream

Deze crème, die zijdezacht aanvoelt en snel intrekt, is bestemd voor een vochtarme huid. Een sterke moisturizer (NMF) brengt de vochtbalans weer in evenwicht. Zonnebloemolie en avocado-olie zorgen voor extra vitaminen en fytosterolen met een anti-aging werking. De huid wordt weer mooi, glad en egaal. De crème bevat een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV straling van de zon door middel van titaandioxide.

Werking: een verzorgende hydraterende crème met vitaminen en anti-oxydanten die huidveroudering tegengaan.

Gebruik: dagelijks als dagcrème aanbrengen na het reinigen van de huid. Zeer geschikt als basis voor de make-up.

Myoderm day cream

Deze moderne anti-rimpelcrème ontspant de mimische huidspieren van het gelaat, waardoor rimpels en lijnen in het gelaat vervagen. De werkstof daarbij is Argyreline, een polypeptide met een botulineachtige werking, opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Naast een aantal huididentieke lipiden en een sterke moisturizer bevat de crème het natuurlijke zonnefilter titaandioxide. Door gebruik van deze crème krijgt de huid zichtbaar een zachter aanzien, toont jonger en stralender.

Werking: maakt de huid glad en egaal, rimpels en lijntjes vervagen, het vochtgehalte van de huid neemt toe en de huid wordt beschermd tegen UV-straling.

Gebruik: ‘s ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid.

Myoderm night cream

Deze moderne anti-rimpelcrème ontspant de mimische huidspiertjes van het gelaat, waardoor rimpels en lijntjes vervagen. De werkstof daarbij is Argyreline, een polipeptide met een botulineachtige werking, opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Naast de verzorgende en voedende macadamia- en zonnebloemolie bevat de crème een sterke moisturizer. De crème bevat een hoger lipidengehalte dan de Myoderm day cream. Door gebruik van de crème krijgt de huid zichtbaar een zachter aanzien en toont jonger en stralender.

Werking: maakt de huid glad en egaal, rimpels en lijntjes vervagen en het vochtgehalte van de huid neemt toe, waardoor de huid meer glans krijgt en jonger toont.

Gebruik: aanbrengen voor de nacht, na het reinigen van de huid.

Phytocell all day cream

Deze 24-uurs creme is bijzonder geschikt voor een optimale verzorging van een rijpere, droge en/of vochtarme huid door haar zeer uitgebreide samenstelling, waaronder 2 typen stamcellen en een innovatief crocusextract. Appelstamcellen ondersteunen onze huideigen stamcellen, waardoor huidveroudering wordt afgeremd. Stamcellen van een speciale druivensoort beschermen ons DNA tegen beschadiging door externe factoren, zoals UV straling en stress. Crocusextract zorgt, via stimulatie van keratinocyten en fibroblasten , voor extra aanmaak van elastine en collageen, waardoor de huid steviger wordt en rimpels vervagen. De creme bevat tevens een hydratant, antioxydanten en een zonnefilter.

Re-balance cream

Deze materende crème is speciaal gericht op de effectieve behandeling van de vette huid. Oorzaak van een vette huid is het gevolg van overactieve talgklieren onder invloed van het huideigen enzym 5-alpha-reductase . Met de werkstoffen Cupridon en Zincidon wordt dit enzym sterk afgeremd in zijn werking waardoor de talgproductie wordt genormaliseerd. De adstringerende werking van eikextract vernauwt  tevens de talguitgangen. Met deze beide effecten neemt ook de kans op comedonen en eventuele ontstekingen (als bij acne) verder af. De toegevoegde avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en het anti-aging effect. Re-balance cream bevat tevens een sterke moisturizer.
Het zonnefilter titaandioxyde geeft bescherming tegen de schadelijke invloed van UV-straling.
De huid herkrijgt hiermee weer haar jeugdige en frisse uitstraling.

Werking: Deze materende crème reduceert in sterke mate de talgproductie die de oorzaak is van  een vette huid.De talgporiën worden smaller waardoor er minder kans is op comedonen en ontstekingen als acne.De crème is hydraterend en gaat huidveroudering tegen (anti-aging). Een zonnefilter beschermt tegende beschadigende werking  van UV-straling. 

Gebruik:  dagelijks als dagcrème aanbrengen na het reinigen van de huid. Zeer geschikt als basis voor de make-up.

Telecare

Een zachte crème voor de doeltreffende behandeling van teleangiëctasie. Hierbij is sprake van vlak onder het huidoppervlak gelegen fragiele capillairen met een verhoogde doorlaatbaarheid van de vaatwand. Rutosiden (vitamine P) uit bosbesextract verstevigen de vaatwand van de capillairen, waardoor de roodheid van de huid duidelijk afneemt. Een sterke moisturizer en avocado-olie met vitaminen en fytosterolen alsmede zonnebloemolie verbeteren de huidstructuur en beschermen deze tegen vrije radicalen. De crème bevat een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV straling van de zon door middel van titaandioxide.

Werking: versterkt de capillairwand, verbetert de huidstructuur, hydrateert en beschermt de huid tegen veroudering en UV- straling; de roodheid van de huid neemt sterk af.

Gebruik: ‘s ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid.