(?)

Concentraten

Aloë vera concentrate

Dit product is bestemd voor de normale/gecombineerde huid. De werking van aloë vera is veelzijdig. Naast kalmerende en hydraterende eigenschappen werkt het ook antiseptisch en regenererend/wondhelend. Aloë vera concentrate is bereid met een tienvoudige concentratie van de natuurlijke aloë vera gel, verpakt in een airless pompflacon (van 15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook tijdens langdurig gebruik volledig zijn werking behoudt.

Werking: regenererend, hydraterend, verzachtend en helend

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Azulen concentrate

Bestemd voor de gevoelige, geïrriteerde of onzuivere huid. Azulen, afkomstig van de kamilleplant, heeft verzachtende en antiseptische eigenschappen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en daardoor ook bij langdurig gebruik zijn volledige werking behoudt.

Werking: verzachtend, antiseptisch en ontstekingsremmend

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème ter verzachting en ontsmetting.

Collagen concentrate

Bestemd voor de vochtarme huid. Een hoge concentratie collageen verhoogt het vochtgehalte van de huid in aanzienlijke mate. Collagen concentrate is verpakt in een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook tijdens langdurig gebruik zijn werking volledig behoudt. Wordt snel door de huid opgenomen.

Werking: sterk hydraterend, waardoor rimpels en lijntjes vervagen

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen, na het reinigen van de huid.

Repair CLX concentrate

Bestemd voor een droge verwaarloosde of door UV-straling beschadigde huid. Repair CLX, afkomstig uit een celcultuur van een bifidusbacterie, stimuleert op celniveau langs enzymatische weg de huideigen repaircapaciteit. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans en sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling via een verhoogd zuurstofverbruik in de cel. Het product wordt snel door de huid opgenomen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en daardoor ook bij langdurig gebruik zijn volledige werking behoudt.

Werking: versterkt de huideigen repaircapaciteit, werkt hydraterend en stimuleert de celstofwisseling.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; met de vingertoppen inmasseren, na het reinigen van de huid.

Retinol concentrate             

Retinol, een andere naam voor vitamine A, dankt zijn naam aan de gunstige werking voor de ogen (retina/netvlies). Ook speelt het een rol bij onze fysieke weerstand. Voor de huid is dit vetoplosbare vitamine eveneens van veel betekenis. Het activeert de celdeling, stimuleert collageenvorming en gaat overmatige hoornvorming tegen. De huid wordt steviger en voelt zachter aan. De verpakking is een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en daardoor ook bij langer gebruik zijn werking behoudt.

Werking: activeert celdeling, stimuleert collageenvorming en gaat overmatige hoornvorming tegen.

Gebruik: ‘s ochtends en ’s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème als men de huid een extra stimulans wil geven.

Revital concentrate

Bestemd voor een droge en in een slechte conditie verkerende huid. Belangrijke werkstoffen zijn collageen en sojapeptiden. Collageen zorgt voor een hogere vochtigheidsgraad van de huid en sojapeptiden stimuleren in sterke mate de celstofwisseling, waardoor de huidstructuur aanzienlijk verbetert. Revital concentrate wordt snel door de huid opgenomen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook bij langdurig gebruik zijn werking volledig behoudt.

Werking: geeft een sterke verbetering van de huidstructuur en een verhoogd vochtgehalte, waardoor rimpels en lijntjes vervagen.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

Vitamine E concentrate

Bestemd voor de rijpere huid en een huid met teleangiëctasie. Vitamine E heeft een groot aantal bijzondere eigenschappen. Zo verbetert het de capillairen doorbloeding, bevordert het de celdeling, is een sterke antioxidant bij de bestrijding van vrije radicalen en verhoogt het ‘t vochtgehalte van de huid. Het product wordt snel door de huid opgenomen. De verpakking bestaat uit een airless pompflacon (15ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook bij langdurig gebruik zijn werking volledig behoudt.

Werking: geeft een betere doorbloeding van de capillairen, geeft een betere huidstructuur, verhoogt het vochtgehalte van de huid en remt het huidverouderingsproces.

Gebruik: ’s ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen, na het reinigen van de huid.

© 2015